More SNet Ltd. @ !

За нас„ЕС НЕТ” ЕООД е основана през 2001г. и е специализирана в областта на компютърните и комуникационни системи. Дейността си фирмата започва с доставки на персонални компютри, периферни устройства, отделни модули, комуникационни продукти  и софтуер.

„ЕС НЕТ” ЕООД ориентира фирмената си политика към  предлагане както на висококачествени продукти на водещи световни производители, така и към комплексно обслужване  на своите клиенти, с което да бъдат задоволени напълно техните нуждите.

Динамиката на пазара на ИТ услугите налага разширяване на порт фолиото на  фирмата. Дружеството се ориентира и към  проектиране  и изграждане на проекти в сферата на комуникациите -  изграждане на структурни кабелни системи,  безжични връзки, VoIP, доставка на Интернет и др.

„ЕС НЕТ” ЕООД има добри делови отношения с  най-сериозните дистрибутори на компютърна и комуникационна техника и софтуер на пазара (МОСТ КОМПЮТЪРС ООД, НЕТ ИС ООД, БИ ЕМ ДЖИ ООД, СИМЕНС ЕООД и др.), което гарантира качеството на доставките и отлична след продажбена поддръжка.