Добре дошли в сайта на Ес Нет ЕООД!

 

При нас ще намерите най-добрите решения в сферата на GPS системи за мониторинг и охрана на Вашите превозни средства и специализирани автопаркове, охранителни системи, системи за видеонаблюдение, системи за контрол на достъпа, IT услуги и комбинация от тези системи и услуги.

Ние от Ес Нет ЕООД ще Ви предложим решението, което търсите, като удовлетворим и изпълним всички Ваши изисквания, очаквани и желания.

 

Ес Нет ЕООД

 

Ес Нет ЕООД е основана през 2001г. и е специализирана в областта на компютърните и комуникационни системи. Дейността си фирмата започва с доставки на персонални компютри, периферни устройства, отделни модули, комуникационни продукти и софтуер.

Ес Нет ЕООД ориентира фирмената си политика към предлагане както на висококачествени продукти на водещи световни производители, така и към комплексно обслужване на своите клиенти, с което да бъдат задоволени напълно техните нуждите.

 

GPS системи

Автоматизирана GPS информационна система за мониторинг и контрол на транспортни средстваV2M е специално разработена за мониторинг на авто-паркове независимо от вида и броя на превозните средства. Системата гарантира пълен контрол и отлична координация при управлението на транспортни средства, както в частния, така и в публичния сектор. Тя е незаменима при отдаването на обществени дейности на частни фирми и контрола при изпълнението на сключените договори. Системата се състои от ...
Виж повече  

IT услуги

Динамиката на пазара на ИТ услугите налага и постоянно разширяване на портфолиото на фирмата. Дружеството е ориентирано към създаване и изграждане на IT проекти: : Проектиране и изграждане на структурни кабелни системи; Безжичнa свързаност; Асемблиране на сървърни и компютърни конфигурации; Интернет и вътрешно мрежова сигурност; Мониториране; Консулатации.  
Виж повече  

Системи за сигурност

Комплексът от услуги на дружеството обхваща всички етапи по оптимизиране на системата за сигурност: Извършване на експертна оценка, както и точна диагностика на състоянието на наличното техническо оборудване; Провеждане на консултации, за да се установят коректно техните конкретни нужди и очаквания, като се има предвид спецификата на извършваните от тях дейности; Изготвяне на професионално обосновани и адекватни предложения за оптимизиране на системата за ...
Виж повече